Move2Quality start weer op

Fysiotherapeuten kunnen weer aan de slag, mits ze zich houden aan de hygiënemaatregelen en andere voorwaarden. Dat is het advies van verschillende beroepsorganisaties waarbij fysiotherapeuten zijn aangesloten. Het advies is uitgebracht met instemming van het RIVM.
Het is noodzakelijk om de Paramedische zorg veilig en verantwoord op te schalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen, om besmettingsrisico’s te beperken. RIVM: 30 apr 2020

Het weer opstarten van de reguliere zorg, zoals fysiotherapie, is vanuit de overheid wel met die kanttekening, dat is gevraagd om tot de volgende evaluatie, 19 mei, rustig op te bouwen. De digitale zorg blijft daarbij gewoon gehandhaafd. Ook is gevraagd eerst die zorg te leveren die het hardste nodig is of het langst is uitgesteld.

Move2Quality start weer op

Wat kan je van Move2Quality verwachten, in deze tijd wat betreft de (fysio)therapeutische zorgverlening en ondersteuning.

We mogen weer starten; met inachtneming van een aantal regels, gaan de fysieke deuren van de praktijk weer openen! Dat betekent dat ‘hands on’ behandelingen weer mogelijk zijn voor iedereen die dat nodig heeft. Laten we samen kijken hoe wij jouw (fysiotherapeutische) zorg weer zo goed en snel mogelijk kunnen oppakken of juist starten.

Stopgezette therapie hervatten?

In de afgelopen weken hebben wij een groot deel van de lopende zorg stop moeten zetten. Wanneer jij deze weer wil opstarten maak ik graag een nieuwe afspraak met je. 

Eerste afspraak fysiotherapie starten nu de praktijk weer ‘open’ is?

Heb je in de afgelopen periode (noodgedwongen) gewacht met het starten van (fysio)therapie en ben je blij dat je bij ons terecht kunt. Vanaf nu is het weer mogelijk om een intakeafspraak te maken.

Wachtkamer

Om de nieuwe (hygiëne) regels toe te kunnen passen zijn er in de praktijk aanpassingen gedaan. Graag jullie aandacht hiervoor als je binnenkomt!

  • Kom zoveel als mogelijk alleen naar de praktijk.
  • Neem zelf een grote handdoek mee voor op de behandelbank.
  • Na binnenkomst is het mogelijk om je handen te wassen in de keuken of toiletten.
  • Neem plaats in de wachtkamer. Houd ook in de wachtkamer 1.5 m afstand van de andere patiënten.

Behandelkamer

In de behandelkamer is hands-on therapie weer mogelijk, maar waar het kan zullen we enige fysieke afstand bewaren. Tevens bescherm ik jou en mij door waar nodig gebruik te maken van handschoenen en een mondkapje.

Gezondheid

Voordat je naar je afspraak komt bedenk dat nog wel even hoe het met je gezondheid is.

Als jij of je huisgenoten last hebben van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, overweeg dan of het verstandig is om naar de afspraak te komen en neem even contact op als je daaraan twijfelt.

Samen gaan we weer werken aan zorg met Passie, met wat aanpassingen.
Je bent weer van harte welkom in de praktijk.