Ondersteuning Beheersaudits en Plusaudits

Move2Quality biedt u praktijkondersteuning bij Beheersaudits en Plusaudits. Uit ervaring weet ik dat een audit in uw praktijk veel werk met zich meebrengt. Voorbereiding is nodig voor een Plusaudit zoals o.a. HCA die afneemt. Zo moeten allerlei documenten worden gemaakt of aangepast en de patiëntendossiers in het EPD in orde zijn. Ook de veiligheid van medewerkers en bezoekers moet zijn gewaarborgd.

Gaat u met Move2Quality in zee, dan stellen we gezamenlijk een begeleidingstraject op dat toewerkt naar de audit datum. Tijdens de uitvoering van dit traject maken we samen met u de benodigde documenten op orde en leiden we indien nodig uw medewerkers op in werken met het EPD. Ook voeren we proefaudits uit. Op deze manier wordt uw voorbereidingstijd zo efficiënt en effectief mogelijk gebruikt en wordt de audit ons gezamenlijk succes.

Tijdens de gratis intake van 60 min is er eenkennismaking uw Op basis van het analyseren van enkele dossiers wordt een beeld van de huidige stand van zaken verkregen.