Manon Geuze

Mijn naam is Manon Geuze, algemeen fysiotherapeut in de eerste lijn. In 2013 ben ik in Amsterdam afgestudeerd als fysiotherapeut en heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan in verschillende praktijken in binnen en buitenland. Graag blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied, zodat ik u kwalitatief goed kan behandelen.

In 2012 heb ik voor een beter en sneller herstel van bijvoorbeeld spieren de cursus biomechanical taping gevolgd.
In 2019 heb ik mij gespecialiseerd in dryneedling volgens de methode Domburg.
Bij Move2Quality behandel ik ook mensen met functioneel neurologische stoornissen met veel passie. Het is voor mij een uitdaging om ze weer terug te brengen naar een “normale” manier van leven.

De patiënt staat centraal, ik kijk verder dan de klacht. Waar komt uw klacht echt vandaan?
De aankomende jaren wil ik mij verder gaan specialiseren en ontwikkelen, door de master sportfysiotherapie te gaan volgen.

De afgelopen jaren heb ik sporters bij sportverenigingen (bijvoorbeeld tennisers, voetballers en handballers) begeleidt in het opbouwen van een training.

Direct een afspraak maken?

Klik op de knop hieronder en kom direct in contact met één van onze experts. 

Persoonlijke zorg met passie

Authentiek, persoonlijk, vriendelijk en attent. Fysiotherapie praktijk Move2Quality helpt u met het verhogen van de kwaliteit van bewegen. We kijken verder dan alleen uw pijn of letsel en denken vanuit onze deskundigheid mee voor een totaal herstel.

Nieuws uit de branche

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Goedemiddag👋,
Heeft u een vraag? Stel deze via whatsapp.