Welke klachten behandeld de psychosociale therapeut.

We kunnen je helpen bij verschillende klachten, problemen of vraagstukken waaronder: angsten, fobieën, depressie, onzekerheid, stress of trauma’s. Je kan ook denken aan een burn-out en rouwklachten. Bij kinderen spelen er ook vaak hechtingsproblemen of conflicten. Verder kunnen lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en rugpijn, soms het gevolg zijn van psychische klachten,

Psychische problemen hebben te maken met uw gevoelens en gedachten. Sociale problemen hebben te maken met andere mensen of instanties. Psychosociale problemen zijn een combinatie van deze twee. Ook kunt u er lichamelijke klachten bij krijgen zoals: hartkloppingen en slecht slapen.

Wat kan ik voor je doen

Ik kan je als psychosociale therapeut helpen bij verschillende klachten, problemen of vraagstukken waaronder: angsten, fobieën, depressie, onzekerheid, stress of trauma’s. Verder kunnen lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, hartkloppingen, slecht slapen en rugpijn soms het gevolg zijn van psychische klachten. Dit doe ik Doormiddel van gesprekstechnieken, schema’s en oefeningen kan ik u helpen om waardoor u steeds meer zicht en vat te laten krijgen (krijgt) op uw situatie. Psychische problemen hebben te maken met uw gevoelens en gedachten. Sociale problemen hebben te maken met andere mensen of instanties. Psychosociale problemen zijn een combinatie van deze twee. Dat is nou precies iets waar ik in gespecialiseerd ben).

Op dit moment zijn we druk bezig met het bouwen aan Move2Quality Houten in al zijn facetten zodat we u de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Even voorstellen ...

Mijn naam is Eddy van Essen, fysio- en MTM therapeut in de eerste lijn en psychosociaal therapeut voor volwassenen en kinderen. Zit u mentaal even in de knoop? Laten we samen het pad bewandelen om daar weer uit te komen. Zullen we samen het gesprek aan gaan? 

Kosten voor de behandeling

Een sessie duurt 1 a 1,5 uur. Het uur tarief hiervan bedraagt € 97,50 voor een individuele psychosociale sessie. Telefonisch consult wordt op tijd verrekend. Een gemiddeld traject bestaat uit 6 tot 8 sessies.

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Goedemiddag👋,
Heeft u een vraag? Stel deze via whatsapp.