Medische Training Therapie

Medische Training Therapie (MTT) is het doelgericht trainen van de juiste spieren. Daarbij wordt de sturing van de bewegingspatronen verbeterd en neemt de belastbaarheid van het gewricht- en spierstelsel structureel toe.

Het einddoel is een optimaal functieherstel, waarbij het activiteitenniveau vergroot is. Goed functioneren is pas mogelijk als er een evenwicht is tussen de belastbaarheid en de dagelijkse belasting van de patiënt. Met de Medische Training Therapie kunnen klachten die te maken hebben met houding, beweging en de eventuele beperkingen daarvan worden verholpen.

Beperkingen en klachten die verholpen kunnen worden met Medische Training Therapie

Samen met u stel ik een beweegprogramma op dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Als specialist in bewegen zal ik u stimuleren tot voldoende beweging.

Ook mensen met chronische aandoeningen begeleid ik. Gezamenlijk werken we aan het ontwikkelen van een actieve leefstijl die u uiteindelijk zelfstandig kunt handhaven.

Direct een afspraak maken?

Klik op de knop hieronder en kom direct in contact met één van onze experts. 

Persoonlijke zorg met passie

Authentiek, persoonlijk, vriendelijk en attent. Fysiotherapie praktijk Move2Quality helpt u met het verhogen van de kwaliteit van bewegen. We kijken verder dan alleen uw pijn of letsel en denken vanuit onze deskundigheid mee voor een totaal herstel.

Nieuws uit de branche

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Goedemiddag👋,
Heeft u een vraag? Stel deze via whatsapp.