Hoe te behandelen?

De belangrijkste ommekeer is dat FNS vaker als een neurologische en niet meer als een psychiatrische aandoening wordt gezien. Voor de behandeling blijkt dit heel belangrijk. Er is meer inzicht gekomen in de aard en oorzaken van de (bewegings-) problemen. Men denkt dat die worden veroorzaakt door een aansturingsprobleem van het zenuwstelsel. Daar is een duidelijk andere aanpak voor nodig. Hiervoor zijn anders opgeleide therapeuten nodig.

Bij Move2Quality werken deskundige therapeuten die FNS kunnen inschatten en cliënten op een juiste manier volgens de laatste standaarden behandelen. Wij zijn aangesloten bij de Stichting FNS. Een stichting om betere zorg te realiseren voor patiënten met FNS.

Eddy van Essen is een gepassioneerd therapeut met aandacht voor het functioneren van het hele lichaam. Inmiddels weten steeds meer neurologen en patiënten met FNS, de weg naar zijn praktijk te vinden. Vanuit zijn deskundigheid kan hij een groot verschil maken.

Direct een afspraak maken?

Klik op de knop hieronder en kom direct in contact met één van onze experts. 

Persoonlijke zorg met passie

Authentiek, persoonlijk, vriendelijk en attent. Fysiotherapie praktijk Move2Quality helpt u met het verhogen van de kwaliteit van bewegen. We kijken verder dan alleen uw pijn of letsel en denken vanuit onze deskundigheid mee voor een totaal herstel.

Nieuws uit de branche

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Goedemiddag👋,
Heeft u een vraag? Stel deze via whatsapp.