Diezelfde middag ‘liep’ ik de praktijk weer uit!

Na een opeenstapeling van negatieve gebeurtenissen in mijn leven, kwam ik 2 jaar geleden met pijn, uitval klachten en spasmen bij een neuroloog. Deze heeft mij na verschillende onderzoeken, foto’s en scans gediagnosticeerd met FNS en mij doorgestuurd voor behandeling naar het HSK in Woerden. Na een jaar daar in behandeling te zijn geweest, ik zat inmiddels in een scootmobiel vanwege uitval in mijn benen, kwamen we daar niet verder en besloten we samen met de behandelaar te stoppen met de hypnose-therapie en een pauze in te lassen om te kijken wat nu!

Via een vriendin kreeg ik het adres van de praktijk Move2quality van Eddy van Essen in Houten, hij had goed recencies, dus meteen contact opgenomen en een paar weken later ‘waggelde’ ik de praktijk van Eddy in.
Een man die weet waar hij over praat en een duidelijke taal spreekt. Dit sprak mij meteen aan en diezelfde middag ‘liep’ ik de praktijk weer uit!

Het klinkt als een wonder, maar zo is het écht gebeurt!

Eddy is een therapeut die je ‘doorziet’, die je ‘hoort’ en met je meedenkt, hij voegt de daad bij het woord en houdt zich aan de gemaakte afspraken! Hij is oprecht en realistisch met een vleugje humor en dat is toch wat mensen op ‘de been’ houdt!

Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat een therapeut zoals Edddy op mijn pad is gekomen, want wat ik in een jaar over mezelf en mijn lichaam heb geleerd en heb bereikt is niemand in 30 jaar ‘ziekenhuis in en uit, opnames, medicijnen en allerlei therapeuten verder gelukt!

Mijn dank is groot!

Andere testimonials

Na een zoektocht van 3 jaar naar de oorzaak van mijn rugpijn en uitval in mijn benen, kreeg ik de diagnose FNS en kwam ik bij Eddy terecht. Hij heeft ...

Na een ziekteproces met meerdere operaties en ziekenhuisbezoeken kreeg ik na mijn laatste operatie spontaan last van uitvalsverschijnselen. Na neurologisch onderzoek concludeerde de neuroloog FNS. Ik ben de volgende dag ...

Ik ben bij Eddy van Essen terecht gekomen voor FNS behandeling op verwijzing van mijn neuroloog.Al maanden had ik last van beven in mijn handen en slingerend lopen.Na een uitgebreid ...

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Goedemiddag👋,
Heeft u een vraag? Stel deze via whatsapp.